Medewerker productie

Er zijn drie verschillende afdelingen binnen onze productie, waarbij de werkzaamheden ver uiteenlopen. Geef in je sollicitatie aan welk team jij wilt versterken en wij kijken naar de mogelijkheden!

Wie zoeken wij?

Meerdere collega’s die het leuk vinden om in de productie te werken! Of je nu op zoek bent naar een bijbaantje, een fulltime baan of iets voor onder schooltijd van de kinderen, het is allemaal mogelijk! Binnen ons bedrijf zijn er drie verschillende afdelingen, waar je kan komen te werken. Heb jij een voorkeur, laat het gerust weten. 

Werken in de slachterij:

Samen met een aantal collega’s ben jij verantwoordelijk voor het juist verwijderen van de organen. Bij iedere vissoort gebeurt dit op een andere manier, waarbij wij jou uiteraard op weg zullen helpen. Daarnaast wordt hier ook de vis op karren gelegd of opgestoken, zodat deze klaar zijn om in de rookovens gerookt te worden. 

Werken in de fileerderij:

In de fileerderij worden verschillende vissen gefileerd. Makreel, palingen of forel, allemaal worden ze klaargemaakt voor de verkoop. Nadat alle vis verdeeld is in juiste hoeveelheden en is ingelegd in de juiste verpakking, zal de ettiketteerderij het proces afronden. 

Werken in de etiketteerderij: 

Alle vis die verkocht wordt moet aan heel veel regels voldoen, onder andere m.b.t. houdbaarheidsdatum en ingrediënten. Als jij op deze afdeling werkt, dan ben jij medeverantwoordelijk dat het juiste etiket op het juiste pakket komt. Daarnaast hebben sommige producten nog een extra sticker met informatie of (keur)merk, die ook hier worden aangebracht. 

Wat bieden wij?

• Contract voor 7 maanden;

• Uren zijn in overleg, minimaal 4 uur per dag (dit mag ook in de middag na schooltijd, enkel in vakanties of juist onder schooltijd als de kinderen op school zijn);

• Een gezellig team; 

• Pensioenopbouw, met mogelijkheid tot extra opbouw;

• Uitzicht op een vast dienstverband; 

Belangstelling?

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Fadila Flier. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld