Industrieel schoonmaker

Wij zoeken een collega die begrijpt hoe belangrijk goed schoonmaken voor ons bedrijf is. Het schoonmaakteam is samen verantwoordelijk dat alle taken eerlijk verdeeld worden en alles wordt afgetekend.

De hoogste prioriteit voor jou als industrieel schoonmaker zijn onze rookkasten, de belangrijkste machines binnen ons bedrijf. Ben je klaar met de eigen werkzaamheden dan help je jouw collega’s bij de overige schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het schoonhouden van de overige machines en productieruimtes door middel van zandstralen, schrobben, schuimen met professionele schoonmaakkarren, afspoelen en desinfecteren.

Werken als industrieel schoonmaker:

Als industrieel schoonmaker ben je voor veel meer verantwoordelijk dan het schoonhouden van oppervlaktes. Jij bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van leidingen, machines, rookkasten, rookgeneratoren en plafonds. Werken met hogedrukspuiten en chemische reinigingsmiddelen brengt risico’s met zich mee, daarom zorgen wij dat je een uitgebreide praktijkopleiding krijgt. Jij weet in een korte periode precies hoe je met deze schoonmaakmachines en chemicaliën zorgvuldig en veilig aan het werk kan. Uiteraard krijg je van ons alle benodigde beschermingsmaterialen en kleding. 

Wat bieden wij?

  • Contract voor 7 maanden;
  • Fulltime (40 uur per week / maandag tot en met vrijdag waarbij in overleg werktijden kunnen variëren)
  • Een gezellig team; 
  • Pensioenopbouw, met mogelijkheid tot extra opbouw;
  • Uitzicht op een vast dienstverband; 

Belangstelling in deze vacature?

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Fadila Flier.