Vrouwen implementeren SI Foodware bij Vishandel Klooster

V.l.n.r en v.b.n.b.: Joyce van Gils (Schouw Informatisering), Milou Klooster (Vishandel Klooster), Annelieke Wagemakers (Schouw Informatisering), Martine Jansen (Schouw Informatisering), Carmen Vriend (Vishandel Klooster), Sandra van den Broek (Vishandel Klooster).

Vishandel Klooster heeft het ERP-pakket Microsoft Dynamics in combinatie met SI Foodware van Schouw Informatisering geïmplementeerd. Bijzonder is dat de implementatie is gerealiseerd door een projectteam dat volledig bestaat uit vrouwen: drie vrouwen van Vishandel Klooster en drie vrouwen van Schouw Informatisering.

Dankzij de prettige samenwerking is het gelukt om binnen 4 maanden live te gaan met het systeem. “Schouw heeft de nodige kennis en ervaring op het gebied van food en automatisering, waardoor we optimale ondersteuning hadden tijdens de implementatie”, aldus Milou Klooster van Vishandel Klooster.

Grote stap vooruit

Vishandel Klooster uit Enkhuizen is specialist in het roken, fileren en verwerken van paling, makreel, zalm, haring en forel. Vis wordt hier op ambachtelijke wijze gerookt in houtgestookte ovens, waarbij hoge kwaliteit altijd vooraan staat. Werken met SI Foodware betekent dan ook een grote stap vooruit voor het IFS gecertificeerde bedrijf Vishandel Klooster.

Snel traceren

Vishandel Klooster merkt meteen de voordelen van het werken met dit pakket. Waar er voorheen veel werd gewerkt met Excel-bestanden en papieren lijsten, wordt nu alles in SI Foodware afgehandeld, wat de kans op fouten aanzienlijk reduceert. Het is daarnaast mogelijk artikelen volledig en snel te traceren en de voorraad efficiënt te beheren. “Dit bespaart ons niet alleen een hoop tijd, maar levert op het gebied van efficiëntie ook veel voordelen op voor onze klanten. Met de implementatie van SI Foodware zijn we helemaal klaar voor de toekomst”, sluit Klooster enthousiast af.

Bron: Vismagazine